20:15

IF Warta

Referat: Kärra KIF - IF Warta

Härlig laginsats från underläge till vinst.

Hemmapremiären började ganska nervöst för oss med tanke på att Warta satte ganska högt press mot oss och där vårt försvarsspel inte riktig hängde med i början då kunde Warta sätta tidigt deras första mål. Efter målet kände vi att nervositeten har släpp och vi kom in mer i matchen men hade fortfarande lite problem med vårt passningsspel. Under halvlek så kände vi oss att detta måste vi vända och alla när vi gick in i andra halvlek så var vi helt annat lag och inställning och där gjorde vi tidigt vårt första mål genom Mellbin. Matchen gick och vi hade ganska bra övertag och det tog en halvtimma så gjorde Ho andra målet för oss och där kändes skönt men samtidigt inte räckte för att säkra resultatet. Warta ville inte åka hem utan poäng och de försökte för att närma sig vårt mål och där genom en frispark så kunde de kvittra till 2-2 . Men vi ville inte ge oss och med sex minuter kvar av matchen så kom det matchavgörande målet igen via Mellbin och där var 3-2 var slutresultatet. Det känns jätte skönt att vi har börjat bra serien med två härliga vinster. Mycket bra jobbat alla och vi fortsätter jobba vidare.

Torsdag 21 april 20.15 spelar Kärra KIF hemma mot Surte.